asssociació aurora
977 520 205
Sant Salvador ret un homenatge als treballadors d'AURORA
25/02/2013

L’Associació de Veïns de la Ciutat de Tarragona de Sant Ramon i Sant Salvador va organitzar,  el passat divendres, un acte de reconeixement als treballadors de l’Associació Aurora. 

En el seu discurs el President de l’Associació de Veïns, Pedro Sánchez, va agrair la dedicació dels treballadors d’Aurora i va destacar la qualitat del seu treball. També va comentar que des que els treballadors d’Aurora realitzen els treballs de manteniment i neteja de les zones verdes de Sant Salvador  s’ha apreciat una gran millora i va animar als representants de l’Ajuntament de Tarragona en el acte a seguir i a potenciar aquesta línia de col·laboració amb l’Associació Aurora. 

Joan Sanahujes, Regidor del Barri de Sant Salvador, va ser l’encarregat d’entregar una placa de reconeixement i va destacar la tasca social que porta a terme Aurora amb el col·lectiu de persones amb malaltia mental. 

Per la seva part, Joan Escarré, President de l’Associació Aurora va agrair l’acte d’homenatge i les paraules del Sr. Sánchez i del Sr. Sanahujes, alhora que va demanar als regidors presents en l’acte que l’Ajuntament encarregui noves feines a l’entitat. 

Tot seguit els membres de l’organització veïnal van entregar un obsequi a cada treballador i van oferir un refrigeri als assistents a l’acte.

example2
example2