asssociació aurora
977 520 205
AURORA retira 1.200 quilos d'escombraries del riu Francolí
01/06/2013

Una vuitantena de persones han participat a la jornada Fem Francolí!, que han organitzat, aquest dissabte, l’Associació Aurora i l’Ajuntament de Tarragona, en el marc de les activitats que s’han programat a la ciutat de Tarragona per a commemorar el Dia Mundial del Medi Ambient. 

Els participants, mentre anaven caminant per la llera del riu, han recollit les deixalles que han trobat pel camí. Han total s’han retirat prop de 1.200 quilos d’escombraries. 

L’actuació s’ha iniciat en el tram de riu que toca al final de Parc del Francolí, a l’alçada del pont de l’autovia A-7, i s’ha arribat a prop del pont d’accés a l’autopista AP-7.

Aquesta neteja amb voluntariat d’un tram del riu Francolí pretén conscienciar a tots els tarragonins i a totes les tarragonines que els espais fluvials són indrets que cal protegir i conservar, i que han de deixar de ser abocadors. 

Enguany és el cinquè any que l’Associació Aurora, que integra social i laboralment persones amb discapacitat mental, organitzava aquesta jornada de neteja al riu Francolí. 

L’activitat ha comptat amb el suport del GATA i del GEPEC, i la col·laboració de FCC i EMATSA.

example2
example2
example2