asssociació aurora
977 520 205
Convocada Jornada de Neteja al Bosc de la Marquesa
16/09/2013

El proper dissabte 21 de setembre de 2013 tindrà lloc una jornada matinal de voluntariat per a la neteja dels entorns dels camins del Bosc de La Marquesa i la zona d’influència de la Platja Llarga. 

L’esmentada activitat està coordinada per l’Associació Aurora i patrocinada per l’empresa FLUOR Plant Engineering. A més, compta amb el suport del Càmping Las Palmeras i l’Ajuntament de Tarragona, i amb la col·laboració de la Plataforma Salvem la Platja Llarga i el  grup ecologista GATA. 

La multinacional FLUOR col·laborarà amb la comunitat amb tasques de neteja d’espais ambientals relacionats amb l’aigua: rius, estancs, embassaments, platges, etc. Aquesta activitat es durà a terme en el marc d’un conjunt d’actuacions que promou a nivell mundial durant la segona quinzena de setembre. A Tarragona s’ha triat la neteja d’un tram del litoral tarragoní, el Bosc de la Marquesa i la Platja Llarga . El punt de trobada serà el Càmping Las Palmeras (venint de Tarragona, queda a mà dreta després de la rotonda del Catllar). Per accedir al càmping  caldrà seguir les indicacions del vigilant. 

El programa seguirà el següent horari:

- 10.30 h: Trobada al Càmping Las Palmeras i inscripcions

- 11.00 h: Benvinguda i presentació de l’activitat

- 11.15 h: Xerrada de seguretat i medi ambient, repartiment de material de neteja

- 11.30 a 13.15 h: Neteja dels espais de l’interior del Bosc i de la Platja

- 13.15 h: Refrigeri i fi de l’activitat

S’aconsella portar un calçat adequat. Els menors d’edat, han de venir acompanyats d’un adult que se’n faci responsable. 

Fluor Plant Engineering repartirà material de neteja i oferirà un petit refrigeri als voluntaris que hagin col·laborat en les tasques de neteja del Bosc de la Marquesa i de la Platja. 

Els participants poden confirmar la seva assistència enviant un missatge amb les seves dades (nom i cognoms, telèfon, correu electrònic i matrícula del vehicle amb el que accediran al càmping) a administracio@associacioaurora.org  o trucant al 977.520.205 (de dilluns a divendres, de 9 a 14h i de 15 a 17h).

example2
example2
example2