asssociació aurora
977 520 205
Més de 100 voluntaris netegen els Morrots de la Savinosa
19/10/2014

Aquest diumenge l’Associació Aurora i DECATHLON han organitzat una jornada de neteja amb voluntariat dels Morrots de la Savinosa i la platja dels Capellans. En aquesta activitat han participat més d’un centenar de persones.

L’actuació ha comptat amb el suport del Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente, a través de la Fundación Biodiversidad, i de l’Ajuntament de Tarragona.

L’activitat ha començat amb les explicacions que han donat membres de l’equip d’Aurora sobre les característiques d’aquest espai natural, els diferents hàbitats que hi trobem i com identificar algunes de les espècies vegetals més representatives d’aquest entorn.

Posteriorment, i per espai de dues hores, els participants han pentinat els dos morrots que envolten la platja dels Capellans i han anat retirant les deixalles que han anat trobant.

Aquesta actuació amb voluntaris, a més de contribuir a la conservació d’aquest entorn del litoral tarragoní, pretén conscienciar als ciutadans que els espais naturals són llocs que cal cuidar i que no s’hi han d’abocar deixalles.

A través d’aquest tipus d’iniciatives, emmarcades dintre del programa “Ajuda’ns a cuidar el teu espai d’esport favorit”, DECATHLON aposta per portar a terme accions que contribueixin a cuidar els espais naturals i disminuir l’impacte ambiental, promovent al mateix temps l’esport a l’aire lliure.

Per finalitzar la jornada i recuperar forces DECATHLON ha ofert un pícnic a tots els participants.

example2
example2
example2
example2