asssociació aurora
977 520 205
Jornada de Voluntariat Ambiental al Litoral de Tarragona
06/10/2015

Jornada de Voluntariat Ambiental al Litoral de Tarragona (Morrots de la Savinosa)

L’activitat tindrà lloc el proper diumenge 18 d’octubre, a partir de les 10.30h.

Les persones que ho desitgin podran fer una excursió prèvia, per conèixer el litoral tarragoní, entre la platja del Miracle i la platja de Cala Romana. (Sortida a les 9.30h de davant la caseta de la Creu Roja de la platja del Miracle).

El proper diumenge 18 d’octubre l’Associació Aurora i DECATHLON organitzen una Jornada de Voluntariat Ambiental al Litoral de Tarragona. Aquesta activitat compta amb el suport del Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente, a través de la Fundación Biodiversidad, i de l’Ajuntament de Tarragona.

Es tracta d’una jornada de voluntariat ambiental en un tram del litoral tarragoní, en la qual es realitzaran les següent actuacions:

- Descoberta de l’espai natural.

- Reg de plantacions realitzades anys anteriors i manteniment d’escocells.

- Recollida de deixalles.

- Retirada de poda de pi blanc, per permetre el desenvolupament de la vegetació pròpia de la màquia litoral.

El punt de trobada serà la platja de Cala Romana (o platja dels Capellans).

El programa de l’activitat serà el següent:

- 10.30h: Trobada a la platja de Cala Romana i formalització de les inscripcions

- 11h: Presentació de l’activitat

- 11.15 a 13.15h: Actuacions de voluntariat als Morrots de la Savinosa

- 13.30h: Pícnic a càrrec de DECATHLON

Prèviament, les persones que ho desitgin podran realitzar una excursió per conèixer el litoral tarragoní entre la platja del Miracle i la platja  de Cala Romana. La sortida serà a les 9.30h de davant la caseta de la Creu Roja de la platja del Miracle.

S’aconsella portar calçat adequat. Els menors d’edat han de venir acompanyats d’un adult que se’n faci responsable.

A través d’aquest tipus d’iniciatives, emmarcades dintre del programa “Decathlon con el medio ambiente #actuamosjuntos”, DECATHLON aposta per portar a terme accions que contribueixin a cuidar els espais naturals i disminuir l’impacte ambiental, promovent al mateix temps l’esport a l’aire lliure.

Les persones que vulguin participar han d’apuntar-se prèviament enviant un missatge amb les teves dades (nom, telèfon i correu electrònic) a administracio@associacioaurora.org o trucant al 977.520.205 (de dilluns a divendres, de 9 a 14h i de 15 a 17h). El mateix dia de l’activitat es formalitzaran les inscripcions.

example2
example2
example2