asssociació aurora
977 520 205
3a fase dels treballs de recuperació del Camí del Rec
16/11/2016

Aquest matí, acompanyats d’Enric Roberto, regidor de l’Ajuntament de la Selva del Camp, d’Alexis Gómez, director de Banca d’Institucions de Caixabank, i de tècnics de la Diputació de Tarragona, hem realitzat una visita de camp per veure la 3a fase dels treballs de recuperació del Camí del Rec i de millora de l’entorn de la Riera de la Selva.

Durant cinc mesos un equip d’un oficial i sis operaris amb discapacitat mental de l'Associació Aurora portaran a terme treballs d’esbrossi de la vegetació herbàcia que actualment envaeix el camí entre la Resclosa i el Pantanet. També retiraran residus i deixalles. A més, en alguns punts de la Riera de la Selva es plantaran arbres i arbusts per contribuir a la recuperació del bosc de ribera. En el marc d’aquest projecte també està previst iniciar la catalogació d’alguns arbres singulars.

Aquests treballs es duen a terme en el marc del conveni de col•laboració per la preservació dels espais naturals de la demarcació i per la inserció laboral de persones en risc d'exclusió de la Diputació de Tarragona i l'Obra Social "la Caixa". I tenen el suport de l’Ajuntament de la Selva del Camp.

Les diferents actuacions d’aquest conveni s’orienten a la preservació, la prevenció de riscos i la millora d’entorns naturals que repercuteixen positivament en la salut humana i contribueixen a disminuir l’impacte del canvi climàtic.

example2
example2
example2